Uusi maksupalvelumme yhdistää parhaimmat puolet Paytrailin ja Checkoutin palveluista

5. lokakuuta 2021

Verkkomaksuyhtiö Paytrail osti Checkout Finlandin huhtikuussa 2021 OP:lta. Yrityskauppa ja kahden samankaltaisen toimijan yhdistäminen on nyt edennyt merkittävään ja konkreettiseen vaiheeseen asiakkaiden näkökulmasta: Paytrail on julkaissut uuden maksupalvelun 5.10.2021.

Yhtiön mukaan uusi palvelu yhdistää parhaimmat ja asiakkaiden eniten arvostamat ominaisuudet sekä Paytrailin että Checkoutin aiemmista maksupalveluista.

Uusi maksupalvelu toimii teknisesti Checkoutin modernin, nopeammin kehitettävän ja skaalautuvan pilvipohjaisen alustan päällä, ja siihen tuodaan tärkeimmät ominaisuudet vanhan Paytrailin alustan puolelta.

Uusi maksupalvelu toimii Paytrailin brändin alla, ja Checkout tulee brändinä poistumaan markkinasta.

Laaja valikoima verkkomaksutapoja ja muita uudistuksia

Paytrailin uusi maksupalvelu pitää sisällään kattavan valikoiman verkkokaupan maksutapoja, asiantuntevan ja arvostetun 24/7 asiakaspalvelun sekä uudistuneen Kauppiaspaneelin asiakkaiden arjen helpottamiseksi.

Asiakasystävällisestä palvelun käyttöönotosta, palvelun saatavuudesta, maksamisen turvallisuudesta sekä laadukkaista riskienhallintaprosesseista huolehditaan edelleen Paytrailin korkeiden arvolupausten mukaisesti.

Uuden palvelun julkaisun myötä Paytrail lanseerasi myös uuden palvelulupaketin, joka sopii hinnoittelun puolesta erityisesti aloitteleville verkkokaupoille.

Kaikkien vanhojen asiakkaiden hinnat säilyvät ennallaan.

Asiakkaille muutokset pyritty tekemään mahdollisimman vaivattomiksi

Aiemmin Checkoutin maksupalvelua käyttäneille asiakkaille muutokset astuivat voimaan automaattisesti 5.10.21. Samassa yhteydessä uusi Paytrail-maksupalvelu korvasi aiemmin käytössä olleen Checkout-maksupalvelun.

Vastaavasti Paytrailin aiempaa palvelua käyttäneille asiakkaille uudistukset tulevat saataville maksupalvelun rajapinnan päivittämisen myötä. Tähän liittyvä asiakas- ja kumppaniviestintä on aloitettu jo kesäkuussa 2021.

Uudet asiakkaat siirtyvät 5.10. eteenpäin pääsääntöisesti käyttämään suoraan uutta maksupalvelua.

"Olemme nyt jo kuukausia uudella isommalla Paytrail-tiimillä kehittäneet ja muotoilleet niin verkkokauppa- kuin kuluttaja-asiakkaillemme mahdollisimman hyvää kokonaispalvelua. Olemme hyvin innoissamme siitä mitä olemme saaneet aikaan. Yrityskaupan myötä meillä on entistä isompi porukka, jolla on kovaa ainutlaatuista osaamista ja kokemusta nimenomaan kotimaisesta verkkokaupasta ja -maksamisesta. Tavoitteenamme on valjastaa potentiaalimme suomalaisten verkkokauppojen ja -ostajien hyödyksi ja olla asiantuntevin, asiakaslähtöisin ja halutuin kumppani verkkomaksamiseen, sekä teknologinen edelläkävijä", tiivistää Paytrailin toimitusjohtaja Markus Laurio.

Lisätiedot:
Markus Laurio, CEO, Paytrail
markus.laurio@paytrail.com
+358 40 840 3754

Paytrail:
Vuonna 2007 perustettu Paytrail on suurin suomalainen verkkomaksuyhtiö. Yrityksellä on noin 20.000 asiakasta, joiden verkkomaksuista se huolehtii. Lisäksi Paytrail vastaa myös Valtiokonttorin Suomi.fi -palvelun verkkomaksuliikenteestä. Yritys on osa Netsiä ja se osti Checkout Finlandin huhtikuussa 2021.