Euroloan-maksutavat sopivat kaikenkokoisiin verkkokauppoihin

13. tammikuuta 2017

Checkoutin kauppiailla on nyt mahdollisuus ottaa käyttöönsä Euroloanin kätevät maksutavat, lasku ja osamaksu.

Laajempi valinnanvara maksutavoissa tuo tyytyväisiä asiakkaita. Kaupan liiton selvityksen mukaan asiakkaat jättävät usein verkko-ostamisen kesken siksi, etteivät löydä valikoimasta mieleistään maksutapaa.

Helppo kuluttajalle, riskitön kauppiaalle

Petra Mengelt, Euroloanin asiakkuusjohtaja, kehuu laskun ja osamaksun tarjoavan kuluttajalle erittäin helppoa ja nopeaa maksamista. Verkkokauppiaalle Euroloan-maksutavat puolestaan ovat riskitön, transaktiomaksua lukuun ottamatta ilmainen vaihtoehto.

Euroloanin hallituksen puheenjohtaja Tommi Lindfors kertoo, että maksutaparatkaisuja on rakennettu yhdessä kauppiaiden kanssa vastaamaan kaupankäynnin todellisia tarpeita.

euroloan_petra_mengelt.jpeg

Petra Mengelt iloitsee yhteistyöstä Checkout Finlandin kanssa

Suoraviivaisesti kassalle

Parasta Euroloan-tavoissa on, ettei maksamisessa ole monia vaiheita, vaan se on oikeasti helppoa, sanoo Mengelt.  Asiakas täyttää vain henkilötunnuksensa, eikä maksuvaiheessa tarvitse siirtyä pois verkkokaupan sivulta. Tunnistautumista tarvitaan ainoastaan silloin, kun lähetys halutaan toimitettavaksi muualle kuin kotiosoitteeseen.

Laskun muuttaminen suoraan osamaksuksi on samoin yksinkertaista, ja asiakas voi tehdä sen itse kotona. Osamaksuhinnat ovat Euroloanilla kilpailijoita alhaisempia.

Euroloan tarjoaa asiakaspalvelua kaikkina vuorokaudenaikoina. Kun verkkokauppaostoksia tehdään iltaisin ja viikonloppuna, on tarpeen, että ongelmiin ja kysymyksiin saa vastauksen mihin aikaan tahansa.

Suomalainen, vastuullinen rahoituspalvelu

Euroloan on kotimainen rahoituspalvelu.  Kilpailijamme ovat muissa Pohjoismaissa, joten kotimaisuudella on iso arvo, toteaa Lindfors.

Vastuullisuus merkitsee Euroloanille paljon. Muutamia esimerkkejä ovat yrityksen hiilijalanjäljen tarkkailu, kulutusluottosektorin pitkäaikaisen kestävän kehityksen edistäminen sekä se, ettei laskua tai osamaksua myönnetä heille, joilla on luottotietohäiriö.

Loistava myös pienissä verkkokaupoissa

Saajalle yksilöllisesti personoitaviin, eettisiin lahjoihin erikoistunut Me We Group on lisäämässä Euroloan-maksutavat verkkokauppaansa.

Haluamme, että asiakas voi itse päättää maksutavastaan. Osamaksujen tarjoaminen vaikuttaa myös myönteisesti liiketulokseemme, kertoo Me We:n brändijohtaja Anu Hame.

Euroloan tuntuu meille ehdottomasti sopivalta ratkaisulta, kiittelee Hame.  Arvostan Euroloanissa sen helppoutta asiakkaalle ja ilmaisuutta kauppiaalle, sekä tietenkin sitä, että Checkout Finland hoitaa uuden maksutavan puolestamme valmiiksi. Myös rahoituspalvelun suomalaisuus on meille ja asiakkaillemme merkittävä tekijä. 

Me We – yrittämistä arvot edellä 

Me We:n lahjabisneksen liikeidea syntyi havainnoista, joita perustajat tekivät lapsille kertyvästä synttäriroinasta.

Halusimme alkaa tarjota kestäviä vaihtoehtoja, jotka tulevat oikeasti käyttöön ja tuntuvat lahjansaajasta erityiseltä, kuvailee Hame.  Lahjatuotteemme auttavat kertomaan tunteista ja muistuttavat niistä arjen keskellä.

Me We Group on kahden verkkokaupan kokonaisuus: Me We:ssa myydään muun muassa reipasta kulutusta kestäviä pipoja kun taas Pimp My Booty -kaupan puolella päätuotteita ovat naisten hipsterihousut sekä miesten bokserit. Kaikki lahjoiksi suunniteltuja.

Me_We_pipo2.jpg

Me We:n upeat pipot keräävät kehuja

Lue lisää Euroloanin maksutavoista: www.euroloan.fi/kauppiaalle/maksutavat

Saat Euroloanin laskun ja osamaksun käyttöön verkkokauppaasi Checkout-kauppiaan Extranetistä.