Neuvoja ja vastauksia tiimiltämme

Sähköpostikuitin lähetysasetus

Voit valita, haluatko lähettää asiakkaalle sähköpostikuitin vai et. Sähköpostikuitin pois jättäminen nopeuttaa maksutapahtumaa. Tästä löydät ohjeet asetusten säätämiseen.

Checkout POS tarjoaa maksutapahtuman lopuksi näkymän, jossa voit lähettää asiakkaalle kuitin  sähköpostitse. Tässä näkymässä näytetään myös mahdollisen vaihtorahan määrä (käteismaksut).

 

Jos et halua lähettää sähköpostikuittia, tämän näkymän voi ohittaa kääntämällä Lisäasetuksista (Valikko -> Hallinta -> Lisäasetukset) päälle asetuksen Sähköpostia ei kysytä maksun lopuksi.

 

Tällöin maksutapahtuman jälkeen ei näytetä lainkaan näkymää, jossa voit lähettää asiakkaalle kuitin sähköpostitse, vaan mahdollinen vaihtoraha (käteismaksuissa) näytetään muutaman sekunnin ajan ruudulla. Sen jälkeen näkymä palautuu automaattisesti päänäkymään.

 

Huomaathan, että asetus "Sähköpostia ei kysytä maksun lopuksi" (kuitin lähettämiseksi sähköpostilla) pitää olla päällä, jos haluat, että paperikuittia ei tulosteta automaattisesti (asetus: "Kuittia ei tulosteta automaattisesti"). Lue lisää aiheesta tästä oppaasta.

Jäikö jokin askarruttamaan?

Ota yhteyttä! Kotimainen asiakaspalvelumme auttaa arkisin klo 8–17. Arkipyhät suljettu.

  • Soittamalla

    Soita numeroon: 010 252 0800.
    Kiinteän verkon lankaliittymistä ja kotimaisista matkapuhelinliittymistä 0,0835 € / puhelu + 0,167 € / min (hinta sisältää ALV:n).

  • Sähköpostilla

    Lähetä viestisi osoitteeseen kassatuki@checkout.fi