Neuvoja ja vastauksia tiimiltämme

Stockmann.com myyntipaikkana

Checkout POS käsittelee Stockmann.com:ia yhtenä myyntipaikkana muiden myyntikanaviesi joukossa. Tästä löydät lisätietoa.

Hallintapaneelin “Myyntipaikat”-välilehden avulla voit hallinnoida tuotevalikoimaasi ja sitä, mitkä tuotteet näkyvät myynnissä missäkin myyntikanavassa. 

Checkout POS käsittelee Stockmann.com:ia yhtenä myyntipaikkana omien myyntipaikkojesi joukossa. Stockmann-myyntipaikkasivulta näet tiedot tuotteista, jotka on viety onnistuneesti Stockmann.com:iin. 

Myyntipaikat-sivulla voit myös siirtää tuotteita myyntipaikasta toiseen tai poistaa tuotteita myyntipaikasta. Yleisen ohjeen myyntipaikoista löydät täältä.

 

Tuotteiden vienti myyntipaikkaan

Kun tuote on liitetty Stockmann.com-myyntipaikkaan, järjestelmä alkaa viedä tuotteita sinne tausta-ajona. Jos palvelussa on ruuhkaa, tässä voi olla viivettä. Kun vienti alkaa, tuotteen kohdalla näkyy kellokuvake. Se kertoo, että vienti on kesken.

kellokuvake

 

Kun tuotevienti on onnistunut, näet tuotteen kohdalla nuolen. Tällöin tuote on näkyvillä Stockmann.com:ssa, ja pääset katsomaan sitä klikkaamalla linkkiä.

vienti onnistui 

 

Jos tuotevienti epäonnistui, näet tiedon varoituskolmiolla sekä ympyrällä Stockmann.comin kohdalla. 

varoituskolmio 

 

Kun viet hiiren varoituskolmion päälle, näet syyn, miksi tuotevienti on epäonnistunut.

tuotelistan virheet 

 

Jos Stockmann.com-myyntipaikan välilehdellä on punainen taustaväri ja varoitusmerkki, se tarkoittaa, että osa tuotteistasi on mennyt virheeseen. Voit tarkastella tuotteita tarkemmin Stockmann.com -välilehden avaamalla. Välilehdessä näet myös tuotteiden määrän kyseisessä myyntipaikassa.

myyntipaikat-stokka

Jäikö jokin askarruttamaan?

Ota yhteyttä! Kotimainen asiakaspalvelumme auttaa arkisin klo 8–17. Arkipyhät suljettu.

  • Soittamalla

    Soita numeroon: 010 252 0800.
    Kiinteän verkon lankaliittymistä ja kotimaisista matkapuhelinliittymistä 0,0835 € / puhelu + 0,167 € / min (hinta sisältää ALV:n).

  • Sähköpostilla

    Lähetä viestisi osoitteeseen kassatuki@checkout.fi