Neuvoja ja vastauksia tiimiltämme

Tuotteen luominen iPadilla

Näin luot uuden tuotteen iPad-versiolla.

 

Mistä aloitan?

Voit aloittaa tuotteiden luomisen kahta kautta:

 • Nopein tapa on aloittaa luonti ostoskorissa olevaa Luo uusi tuote -riviä painamalla. 
 • Voit aloittaa luomisen myös Muokkaa - Luo uusi tuote kautta.

 

Mitä Luo uusi tuote -näkymä sisältää?

Luo uusi tuote -ikkunaa selaamalla näet kaikki tuotteen luomiseen tarvittavat kohdat. Huomaa, että vain nimi ja hinta ovat pakollisia kohtia.

 1. Uusi tuote tarvitsee vähintään nimen ja hinnan. Hinta on asiakkaalle näkyvä hinta eli se sisältää arvonlisäveron.
 2. Sisäänostohinta on se hinta, jonka olet itse maksanut tuotteesta. Sisäänostohintaa käytetään myös varastoarvon laskemisessa.
 3. Valitse tuotteelle tuoteryhmä. Jos et ole luonut vielä yhtään ryhmää, voit luoda niitä myös tuotteen luonnin yhteydessä.
 4. Jos tuotteella on viivakoodi, voit lisätä sen viivakoodikenttään viivakoodinlukijalla lukemalla tai käsin syöttämällä.
 5. Tuotteella on rajallinen varastosaldo -kohta tarkoittaa, että voit tarvittaessa asettaa tuotteelle varastosaldon. Saldo päivittyy jatkossa myynnin mukaan, mutta voit korjata saldoa käsin esimerkiksi inventaarioissa. Saat ominaisuuden päälle täppäämällä oikeassa laidassa olevaa valitsinta.
 6. Tuotteella on vaihtoehtoja -kohtaan voit lisätä tuotteelle eri variaatioita. Esimerkiksi, jos sinulla on valikoimissasi paita, voit antaa sille eri kokoja. Voit määrittää jokaiselle vaihtoehdolle oman hinnan, sisäänostohinnan, viivakoodin ja varastosaldon.
 7. Tuotteella on alennettu hinta -kohdassa voit asettaa tuotteelle alennuksen joko prosentti- tai euromääräisenä. Kun alennus ei ole enää voimassa, täppäät vain kohdan pois päältä.
 8. Voit asettaa tuotekuvan ottamalla kuvan tuotteesta iPadilla tai valitsemalla olemassa olevan kuvan iPadin kuvakirjastosta.
 9. Voit tarvittaessa muuttaa tuotteen arvonlisäveroa. Kauppasi oletus-ALVin pääset asettamaan valikko - Hallinta - Lisäasetukset.
 10. Voit asettaa tuotteelle toimittajan.
 11. Kun olet täyttänyt haluamasi kentät, muista painaa Tallenna lopuksi.

Jäikö jokin askarruttamaan?

Ota yhteyttä! Kotimainen asiakaspalvelumme auttaa arkisin klo 8–17. Arkipyhät suljettu.

 • Soittamalla

  Soita numeroon: 010 252 0800.
  Kiinteän verkon lankaliittymistä ja kotimaisista matkapuhelinliittymistä 0,0835 € / puhelu + 0,167 € / min (hinta sisältää ALV:n).

 • Sähköpostilla

  Lähetä viestisi osoitteeseen kassatuki@checkout.fi