Helppokäyttöiset työkalut maksamisen verkko- ja mobiilikehitykseen

Illustration

Räätälöi maksaminen palveluun kuin palveluun

Hyödynnä Checkoutin moduuleja ja avoimia rajapintoja verkkomaksamisen ratkaisujen luomisessa.

Valmiilla verkkokauppamoduuleilla maksaminen on kytketty hetkessä. Luotettavat rajapinnat ovat helppokäyttöisiä ja pääset nopeasti alkuun kattavien rajapintakuvausten avulla. Ongelma­tilanteissa saat apua kehittäjiltämme chatin ja GitHubin välityksellä.

Checkoutin työkalupakki kehittäjälle

Illustration

Integroi maksaminen verkkokauppaan

Ratkaiset maksamisen verkko­kaupassa sukkelasti käyttämällä Checkoutin valmiita moduuleja ja lisäosia. Tuki löytyy useimmille suosituille verkko­kauppa-alustoille.

Tutustu moduuleihin
Illustration

Mukauta maksaminen tarpeisiisi

Verkkomaksamisen ominaisuudet, kuten maksut, palautukset ja raportit, ovat käytettävissäsi myös ohjelmallisesti modernin ja kehittäjä­ystävällisen rajapinnan kautta.

Katso API

Monipuoliset kehitysmahdollisuudet

Checkoutin kehitystyökalut mahdollistavat useiden erilaisten verkkomaksamisen haasteiden ratkaisemisen helposti ja nopeasti. Tässä muutamia esimerkkejä työkalujen tuomista mahdollisuuksista:

 • Verkkokaupan maksutapavalikoima

  Mobiili­lompakko, verkko­pankki, luotto­kortti vai lasku- tai osa­maksu? Tarjoa kuluttajalle vapaus valita sopiva maksutapa selkeältä maksuseinältä.

 • Kustomoitu verkkokauppakokemus

  Toteuta saumaton ostopolku verkko­kaupan etusivulta maksu­vahvistukseen. Maksu­tapa­valikoimasta ei tarvitse tinkiä ja voit toteuttaa käyttö­liittymän vaatimuksiesi mukaiseksi.

 • Täysi kontrolli maksuliikenteestä

  Tuo maksut, palautukset ja tilitys­raportit suoraan osaksi omaa järjestelmääsi. Hyödyntämällä rajapintaa pidät kaikki langat käsissäsi.

 • Rakenna oma markkinapaikka

  Mahdollista usean yrityksen tuotteiden myynti yhdessä kauppapaikassa shop-in-shop-ratkaisumme avulla.

Tilaa uutiskirjeemme!

Kauppiaan tietopankki