Shop-in-shop & tallennetulla kortilla maksaminen

Vaatiiko liikeideasi useiden osapuolten maksunvälityksen hoitamista tai haluatko tarjota mahdollisuuden tallennetulla kortilla maksamiseen? Löydät meiltä maksamisen ratkaisut, joilla toteutat sujuvan ostokokemuksen ja maksimoit konversiot.

Shop-in-shop-palvelu

Shop-in-shop on kauppapaikka usealle yritykselle. Pääkauppias vastaa sen teknisestä toteutuksesta ja tarjoaa alakauppiaille vaivattoman tavan tehdä kauppaa. Kuluttajille shop-in-shopit ovat helppokäyttöisiä runsaudensarvia, joissa voi maksaa kerralla usean yrityksen tuotteet.

Illustration

Kenelle shop-in-shop sopii?

  • Kauppiaalle, joka haluaa tarjota muille mahdollisuuden myydä tuotteitaan kaupassaan
  • Organisaatiolle, joka haluaa ohjata tuotot suoraan sisäiselle saajalle. Esimerkiksi:
    • Yritys, jolla on tytäryhtiöitä
    • Urheiluseura
    • Järjestö

Palvele kuluttajia paremmin

Jopa 80 % suomalaisista tekee verkko-ostoksia. Shop-in-shopit tekevät ostamisen helpoksi ja nopeaksi, kun kuluttaja löytää yhdestä paikasta kaiken tarvitsemansa ja voi maksaa kaikki ostoksensa yhdelle kassalle.

Luo uusia mahdollisuuksia

Shop-in-shop on tehokasta liiketoimintaa kaikille. Alakauppiaille se on oiva tapa saada näkyvyyttä ja tavoittaa uusia kohderyhmiä. Pääkauppiaalle kauppapaikan tarjoaminen on tuloksekasta liiketoimintaa ilman, että hän on osapuolena alakauppiaiden kaupanteossa. Pääkauppiaan bisnesmallina on tyypillisesti provision veloittaminen alakauppiailta.

Jätä maksunvälitys muille

Kun liikeidea vaatii useiden osapuolten maksunvälityksen hoitamista tai rahan vastaanottamista usealle, Paytrailin shop-in-shop-palvelu on järkevin vaihtoehto. Maksunvälittäjä tilittää rahat suoraan tuotteita myyneelle yritykselle, eikä pääkauppias ole vastuussa rahaliikenteestä tai tarvitse finanssivalvonnan alaista maksunvälityslupaa.

Tutustu Paytrailin hinnastoon

Korttitietojen tallennus takaa vaivattomat maksut

Tallenna luottokorttitiedot myöhempää käyttöä varten tokenisoimalla. Tokenisointi on tietoturvallinen ja luotettava keino tietojen tallentamiseen, ja se mahdollistaa näppärät One click- ja toistuvaismaksut.

Illustration

Kasvata konversioita

Sujuva ostokokemus vähentää ostoskorien hylkäämistä. One click -maksun voi hyväksyä vaivattomasti yhdellä painalluksella, jolloin vältetään luottokorttitietojen jatkuva syöttäminen.

Toistuvat maksut ovat kuluttajalle huolettomia, sillä tilauksia ei tarvitse erikseen uusia. Ne sopivat erinomaisesti palveluihin, joissa veloitus tapahtuu kuukausittain.

Ota maksaminen käyttöön hetkessä

Voit tilata räätälöintityön meiltä tai toteuttaa tarvittavat integraatiot hyödyntämällä kehittäjäystävällisiä rajapintojamme. Kitkattomaan maksamiseen ei tarvitse tuhlata resursseja.