Kattava maksupalvelu myymälääsi

Tarjoa monipuoliset maksutavat myös myymälässä

Vastaanota kortti- ja mobiilimaksuja vaivatta myymälässä tai tapahtumissa. Maksutapoina käyvät kaikki yleisimmät maksukortit: Visa-, Mastercard- ja American Express sekä virike- ja lounaskortit.

 

  • Visa
  • MasterCard
  • American Express
Illustration

Tarvitsetko kassajärjestelmän?

OP Kassa on helppo­käyttöinen ja joustava ratkaisu kauppiaalle, joka tarvitsee myös kassa­järjestelmän.

Kassasovellus ja maksupääte tekevät korttimaksujen vastaan­ottamisesta sujuvaa, ja OP Kassan valmiit verkko­kauppa­integraatiot mahdollistavat saumattoman monikanavaisen myynnin.

Tutustu OP Kassaan
Saat yhdestä paikasta kaikkien myyntikanaviesi raportit

Yhdistä kaikki myyntikanavasi kokonaisuudeksi

Yksi sopimuskokonaisuus kattaa kaiken, mitä tarvitset: myymälämaksupalvelun lisäksi voit valita maksunvälityksen verkkopalveluihin ja sovelluksiin. Kaikkien myyntikanaviesi myynnit kirjautuvat yhdelle raportille, mikä tehostaa kirjanpitoasi merkittävästi.

Nauti turvallisesta ja vakaasta palvelusta

Nauti turvallisesta
ja nopeasta palvelusta

Kaikki maksupäätteet noudattavat kansainvälisiä tietoturvastandardeja. Laitteet ovat toimintavarmoja ja laadukkaita, ja reitityspalvelun avulla korttimaksuaineistot siirtyvät nopeasti ja luotettavasti vastaanottajalle. Tilitämme ostokset kauppiaalle yhdessä arkipäivässä.

Valitse tarpeisiisi sopiva maksupääte

Valitse maksupäätteesi

Voit liittää myymälämaksupalveluumme kumppanimme Netsin laajan maksupäätevalikoiman sekä korttitilityssopimuksen. Monipuolisesta valikoimasta löydät helposti tarpeisiisi sopivan päätteen. 

Haluatko tietää lisää?

Haluatko lisätietoja myymälämaksamisen ratkaisuista tai pyytää tarjousta? Lähetä viestisi oheisella lomakkeella tai ole suoraan yhteydessä myyntiimme.

Illustration

Ota yhteyttä suoraan myyntiimme!

Myyntimme auttaa sinua mielellään. Lähetä viestiä myynti@checkout.fi!

Tilaa uutiskirjeemme!

Kauppiaan tietopankki