Kirjautuminen Extranetiin

Näin kirjaudut sisään kauppiaan Extranetiin.

Extranet-palvelu on kauppiaan työkalu esimerkiksi maksutapojen valintaan, maksujen ja tilitysten tarkasteluun sekä palautusten tekoon. Kun otat Checkoutin käyttöösi, sinulle luodaan tunnus palveluun automaattisesti. Myös toinen käyttäjä on voinut luoda sinulle tunnuksen palveluun.

Näin kirjaudut Extranetiin

1. Siirry Extranetin sisäänkirjautumissivulle
  2. Syötä kirjautumisikkunaan käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ja paina KirjauduSisäänkirjautuminen
    1. Käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoitteesi, jota olet käyttänyt palvelun tilauksen yhteydessä tai jolle toinen käyttäjä on luonut tunnuksen. Olet saanut Checkoutilta sähköpostiisi ilmoituksen tunnuksen luonnista.
    2. Jos olet unohtanut salasanasi, voit vaihtaa sen painamalla Unohditko salasanasi? -linkkiä.

Lue tarkempi ohje salasanan vaihtamiseen »

Tilaa nyt

Tilaa Checkout käyttöösi!

Aloita kaupanteko valitsemalla sopiva paketti ja tilaamalla palvelu käyttöösi.

Tilaa nyt

Jäikö jokin askarruttamaan?

Ota yhteyttä! Kotimainen asiakaspalvelumme auttaa ma–pe 8–21 ja la–su 8–16. Arkipyhät suljettu.

• Sähköpostilla

Lähetä viestisi osoitteeseen asiakaspalvelu@checkout.fi.