Neuvoja ja vastauksia tiimiltämme

Salasanan vaihtaminen

Oletko unohtanut Extranet-salasanasi? Näiden ohjeiden avulla voit vaihtaa sen.

1. Mene Extranetin kirjautumissivulle ja klikkaa näkymän alareunasta Unohditko salasanasi? Salasanan_vaihtaminen1
  2. Syötä kenttään sähköpostiosoitteesi. Jos sähköpostiosoitteella löytyy käyttäjätunnus, saat osoitteeseen linkin, jonka avulla voit asettaa uuden salasanan. Salasanan_vaihtaminen2
  3. Kirjaudu sähköpostiisi ja etsi viesti otsikolla Checkout Extranetin palvelun salasanan vaihtaminen. Klikkaa viestissä olevaa linkkiä tai kopioi se selaimesi osoiteriville.
  4. Syötä itsellesi uusi salasana. Salasanan pitää olla vähintään 12 merkkiä pitkä ja sisältää vähintään yhden numeron ja 2 aakkosta. Paina lopuksi TallennaSalasanan_vaihtaminen3
  5. Kirjaudu sisään uudella salasanallasi painamalla Kirjaudu sisään -linkkiä.Salasanan_vaihtaminen4