Shopifyn maksuseinän ohitus

Tästä löydät tietoa Shopifyn maksuseinän ohituksesta sekä ominaisuuden käyttöönotosta.

Mitä maksuseinän ohitus tarkoittaa?

maksuseinän ohitus

Maksuseinän ohitus nopeuttaa asiointia poistamalla yhden välivaiheen ostoprosessista. Perinteisesti kuluttaja siirtyy yhteystietojen täyttämisen jälkeen erilliselle sivulle maksutavan valintaa varten.

Jos maksuseinän ohitus on käytössä, erillistä sivua maksutavan valintaan ei näytetä, vaan kuluttaja voi valita haluamansa maksutavan suoraan verkkokaupan kassasivulta.

Näin maksuprosessi on kuluttajalle helpompi ja nopeampi, mikä parantaa kaupan konversiota.

Oheisessa kuvassa ylimpänä on perinteinen Checkout-maksutapa, joka ohjaa maksamaan maksuseinälle. Alla maksutavat, jotka voi valita suoraan ja näin ohittaa maksuseinän.

Kuka voi ottaa maksuseinän ohituksen käyttöön?

Ominaisuus on tarjolla kaikille Shopify-alustaa käyttäville kauppiaillemme.

Ominaisuus on maksuton.

Miten otan maksuseinän ohituksen käyttöön kaupassani?

1. Kirjaudu sisään Shopify-kauppaasi.
  2. Klikkaa haluamasi maksutavan asennuslinkkiä. Löydät maksutapojen asennuslinkit tämän sivun alalaidasta tai klikkaamalla tästä. Huom. jokainen maksutapa tulee asentaa erikseen.
  3. Hyväksy maksutavan asennus avautuvassa näkymässä painamalla "Install payment provider": lisaosan-asennus
  4. Siirry Shopifyn hallintapaneelin ”Payment providers”-näkymään ja valitse juuri lisätty maksutapa ”Alternative payment methods” -listasta. Syötä näkymään kauppiastunnuksesi ja turva-avain ja paina "Save". asetukset-maksuvalittajat

5. Valmista tuli! Toista vaiheet 2–4 kaikkien haluamiesi maksutapojen kohdalla.

Kun olet lisännyt kaikki haluamasi maksutavat, voit poistaa käytöstä aiemmin käyttämäsi Checkout Finland -maksumoduulin. Ohjeet poistamiseen löydät alta.

Miten poistan ominaisuuden tai yksittäisen maksutavan käytöstä?

Jos haluat poistaa yksittäisiä maksutapoja, voit siirtyä kohdassa 4. kuvattuun hallintanäkymään ja klikata kyseisen maksutavan kohdalla "Deactivate" -painiketta. Jos haluat poistaa koko maksuseinän ohituksen, käy poistamassa jokainen lisäämäsi maksutapa kuvatulla tavalla. Muista tässä tapauksessa lisätä takaisin maksutavaksi Checkout Finland. Ohjeet siihen löydät tästä artikkelista.

Muuta huomioitavaa

Lisää maksuseinän ohitusta varten ainoastaan ne maksutavat, jotka olet aktivoinut Extranetissä käyttöösi. Jos lisäät maksutavan, jota et ole aktivoinut, sen painike tulee näkyviin, mutta kuluttaja ei voi maksaa sillä.

Jotta asiakkaasi on helpompi asioida kaupassasi, voit muuttaa Shopifyn kassasivulla näkyviä maksutapojen oletustekstejä selkeämmiksi. Lue ohjeet tekstien muokkaamiseen tästä.

Maksutapojen asennuslinkit

Tästä löydät yksittäisen maksutapojen asennuslinkit, joita tarvitset ohjeen kohdassa 2.

Pankkimaksutavat

OP: klikkaa tästä!
Nordea: klikkaa tästä!
Danske Bank: klikkaa tästä!
S-Pankki: klikkaa tästä!
Säästöpankki: klikkaa tästä!
Aktia: klikkaa tästä!
POP Pankki: klikkaa tästä!
OmaSP: klikkaa tästä!
Handelsbanken: klikkaa tästä!
Ålandsbanken: klikkaa tästä!

Maksukortit ja American Express

Maksukortit: klikkaa tästä!
American Express: klikkaa tästä!

Mobiilimaksutavat

Pivo: klikkaa tästä!
MobilePay: klikkaa tästä!
Siirto: klikkaa tästä!

Lasku- ja osamaksutavat

OP Lasku: klikkaa tästä!
Collector B2C: klikkaa tästä!
Collector B2B: klikkaa tästä!
Jousto: klikkaa tästä!

Tilaa nyt

Tilaa Checkout käyttöösi!

Aloita kaupanteko valitsemalla sopiva paketti ja tilaamalla palvelu käyttöösi.

Tilaa nyt

Jäikö jokin askarruttamaan?

Ota yhteyttä! Kotimainen asiakaspalvelumme auttaa ma–pe 8–21 ja la–su 8–16. Arkipyhät suljettu.

• Sähköpostilla

Lähetä viestisi osoitteeseen asiakaspalvelu@checkout.fi.