Neuvoja ja vastauksia tiimiltämme

Tallennetulla kortilla maksaminen: UKK

Korttitietojen tallentaminen on helppo ja nopea tapa parantaa myyntikonversiota maksuja vastaanottavissa verkko- ja mobiilipalveluissa. Palaavan asiakkaan maksu tapahtuu yksinkertaisimmillaan vain muutamalla painalluksella. Tallennetulla kortilla maksaminen on yhtä turvallista kuin tavalliset korttimaksut.

Tästä löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin koskien tallennetulla kortilla maksamista.

Voiko minkä tahansa kortin tallentaa maksamista ja toistuvaisveloituksia varten?

Minkä tahansa Chekoutilla maksutapana käyvän kortin voi tallentaa (Visa, Mastercard, Amex). 

Täytyykö minun säilyttää korttitietoja jossakin ja syntyykö siitä tietoturvariskiä?

Korttitiedot tallennetaan aina Checkout Maksupalvelun järjestelmiin. Verkkopalvelu saa tallennettua korttia vasten yksilöllisen tunnisteen (korttitoken).

Checkout Maksupalvelu on PCI DSS -tietoturvasertifioitu korttijärjestelmä, joka täyttää pankkien ja korttiyhtiöiden vaatimukset korttitietojen tallentamiseen. Vastuu korttitietojen luotettavasta säilyttämisestä on Checkout Finland Oy:lla, eikä kauppiaalle aiheudu minkäänlaista tietoturvariskiä ominaisuuden käyttämisestä.

Voiko mitä tahansa palvelua ja tuotetta veloittaa toistuvaisluonteisesti?

Korttiyhtiöillä on omat säännöstönsä siitä, miten tallennettuja kortteja saa käyttää toistuvaisveloituksissa. Lähtökohtaisesti kortinhaltijalta on pyydettävä suostumus toistuvaisveloituksista sekä tarjottava riittävät tiedot veloitusten muodostumisesta ja toimintaohjeet veloituksen keskeyttämiseksi.