WooCommerce-moduulin asennus

Checkoutin WooCommerce-moduulin asentaminen käy helposti suoraan WordPress.org -hakemiston kautta tai Composerin avulla.

Wordpress.org

Olemme julkaisseet WooCommerce-lisäosan suoraan WordPress.org-hakemistoon. Laajennoksen nimi on OP Payment Service for WooCommerce.

WooCommerce-lisäosan voi asentaa helposti suoraan WordPress-ohjausnäkymän kautta:

1. Aloita valitsemalla vasemman laidan valikosta "Lisäosat" -> "Lisää uusi"
  2. Kirjoita Asenna lisäosia -sivun oikean ylälaidan hakukenttään "OP Payment Service for WooCommerce"
  3. Valitse hakutuloksista lisäosan kohdalta "Asenna nyt" ja sen jälkeen "Aktivoi"
  4. Siirry WooCommercen asetuksiin valitsemalla vasemman laidan valikosta "WooCommerce" -> "Asetukset" ja siirry sen jälkeen lisäosan asetuksiin valitsemalla ylälaidasta "Maksut" ja sen jälkeen lisäosan kohdalta "Hallinnoi"
  5. Määritä kauppiastunnus, salainen avain sekä muut lisäosan asetukset ja valitse lopuksi "Tallenna muutokset", jonka jälkeen lisäosa on käytettävissä

Myös laajennoksen päivittäminen on helppoa, koska WordPress ilmoittaa saatavilla olevista päivityksistä automaattisesti lisäosien hallinnassa, josta ne on helppo asentaa.

Composer

Moduulin asentaminen on mahdollista myös käyttäen PHP:n Composer-työkalua. Composer-paketin nimi on op-merchant-services/op-payment-service-for-woocommerce ja IT-toimittajasi osaa todennäköisesti näillä tiedoilla asentaa sen kauppaasi.

Vaadittu WordPress-versio
Vaadittu PHP-versio