WooCommerce-moduulin asennus

Checkoutin WooCommerce-moduulin asentaminen käy helposti suoraan WordPress.org -hakemiston kautta tai Composerin avulla.

Asentaminen Wordpress.org-hakemistosta

Olemme julkaisseet WooCommerce-lisäosan suoraan WordPress.org-hakemistoon. Laajennuksen nimi on OP Payment Service for WooCommerce.

WooCommerce-lisäosan voi asentaa helposti suoraan WordPress-ohjausnäkymän kautta:

1. Aloita valitsemalla vasemman laidan valikosta "Lisäosat" -> "Lisää uusi"
  2. Kirjoita Asenna lisäosia -sivun oikean ylälaidan hakukenttään "OP Payment Service for WooCommerce"
  3. Valitse hakutuloksista lisäosan kohdalta "Asenna nyt" ja sen jälkeen "Aktivoi"
  4. Siirry WooCommercen asetuksiin valitsemalla vasemman laidan valikosta "WooCommerce" -> "Asetukset" ja siirry sen jälkeen lisäosan asetuksiin valitsemalla ylälaidasta "Maksut" ja sen jälkeen lisäosan kohdalta "Hallinnoi"
  5. Määritä kauppiastunnus, salainen avain sekä muut lisäosan asetukset ja valitse lopuksi "Tallenna muutokset", jonka jälkeen lisäosa on käytettävissä

Myös laajennoksen päivittäminen on helppoa, koska WordPress ilmoittaa saatavilla olevista päivityksistä automaattisesti lisäosien hallinnassa, josta ne on helppo asentaa.

Asentaminen Composer-työkalulla

Moduulin asentaminen on mahdollista myös käyttäen PHP:n Composer-työkalua. Composer-paketin nimi on op-merchant-services/op-payment-service-for-woocommerce ja IT-toimittajasi osaa todennäköisesti näillä tiedoilla asentaa sen kauppaasi.

Vaadittu WordPress-versio
4.9
Vaadittu PHP-versio
7.1

Tallennetulla kortilla maksaminen

Tallennetulla kortilla maksaminen helpottaa rekisteröityneen asiakkaan ostoksien tekemistä, koska korttitiedot on mahdollista tallentaa kauppaan uusintakäyttöä varten.

WooCommerce-moduuli tukee korttitietojen tallentamista, mikäli moduulin asetuksista on otettu maksupalveluntarjoajan valinta käyttöön. Tällöin maksupalvelun valinta esitetään suoraan verkkokaupan kassasivulla sen sijaan, että valinta tehtäisiin erillisellä maksusivulla.

Toistuvaismaksujen käyttöönotto

Moduuli tukee perinteisten tallennetulla kortilla tehtyjen maksujen lisäksi toistuvaismaksujen tekemistä. Tämä mahdollistaa esimerkiksi kuukausiveloitteisten kestotilauksien myynnin.

Toistuvaistilauksia on mahdollista luoda maksullisella WooCommerce Subscriptions -lisäosalla.

Tilaa nyt

Tilaa Checkout käyttöösi!

Aloita kaupanteko valitsemalla sopiva paketti ja tilaamalla palvelu käyttöösi.

Tilaa nyt

Jäikö jokin askarruttamaan?

Ota yhteyttä! Kotimainen asiakaspalvelumme auttaa ma–pe 8–21 ja la–su 8–16. Arkipyhät suljettu.

• Sähköpostilla

Lähetä viestisi osoitteeseen asiakaspalvelu@checkout.fi.