WooCommerce-moduulin asennus

Suosittelemme moduulin asennusta käyttäen PHP:n Composer-työkalua. Composer-paketin nimi on checkoutfinland/woocommerce-checkout-finland-gateway ja IT-toimittajasi osaa todennäköisesti näillä tiedoilla asentaa sen kauppaasi. Composer-paketin etuna on helppo päivitettävyys, kun moduulista tulee uusia versioita.

Vaadittu WordPress versio: 4.9

Vaadittu PHP versio: 7.1

Moduulin asentaminen on kuitenkin helppoa myös manuaalisesti:

1. Lataa WooCommerce-moduulipaketti osoitteesta https://github.com/CheckoutFinland/woocommerce-checkout-finland-gateway/releases/latest ja valitsemalla sieltä kohta ”woocommerce-checkout-finland-gateway-X.X.X.zip", jossa "X.X.X" on moduulin versionumero.
  2. Asenna moduuli WooCommerce-kauppasi hallinnointikäyttöliittymästä. Voit asentaa moduulitiedoston käyttöliittymästä navigoimalla kohtaan "Plugins""Add new". Valitse "Upload Plugin", lataa tiedosto kauppaasi ja paina "Install Now".
  3. Asennuksen jälkeen "Plugins"-näkymässä tulisi näkyä uutena moduulina "Checkout Finland WooCommerce Payment Gateway".
  4. Moduulin asennuksen jälkeen mene WooCommercen asetusvalikkoon (sivuvalikosta "WooCommerce""Settings") ja valitse "Payments" välilehti. Sinun pitäisi nähdä "Payment methods" listalla "Checkout Finland" yhtenä vaihtoehtona. Varmista että moduuli on kytketty päälle ("enabled") ja valitse "Manage".
  5. Syötä kenttään "Merchant ID" Checkoutilta saamasi kauppiastunnus. Syötä kenttään "Secret key" aiemmin saamasi salausavain (sama avain käy mitä käytit vanhan maksutapamoduulin kanssa). Varmista että testimoodi ("test mode") ei ole päällä ja paina "Save changes".
  6. Tarkista, että uusi Checkout Finland -maksutapa on kaupassasi näkyvissä. Jos kaikki näyttää hyvältä, kytke lopuksi aiemmin käyttämäsi maksumoduuli pois päältä "Plugins"-näkymästä.

Uusi Checkout-moduuli mahdollistaa maksujen vastaanoton lisäksi myös palautusten tekemisen WooCommerce-kaupastasi, valitsemalla "Refund" tilauksen näkymästä. Voit toki tehdä palautuksen myös Checkoutin Extranetin kautta, mutta tällöin palautustieto ei välity verkkokaupan tilaukselle.