Asiakastarina: Irti Maasta – kiipeileminen on hauskanpitoa

Irti Maasta Oy on yritys, joka tekee kiipeilystä hauskaa, leikinomaista ja houkuttelevaa. Heidän kiipeilypuistonsa sijaitsevat kauppakeskuksissa, joissa ihmiset muutenkin viettävät vapaa-aikaansa: paikalle on siis luontevaa poiketa keskellä omaa arkea. Tällä hetkellä kohteet ovat Tampereen Tullintorilla ja Raision kauppakeskus Myllyssä.

Liikunnan ja vapaa-ajan viihteen välimaastossa

Irti Maasta -konsepti tarjoaa liikunnallista vapaa-ajanviihdettä laajalle kohderyhmälle. Toimitusjohtaja Aleksi Mattila toteaa, että jokaiselle löytyy heiltä taatusti sopivaa tekemistä, niin alle kouluikäisille kuin senioreille ja kaikille siltä väliltä. Kiipeillä voi kilpailuhengessä, kuntoillakseen tai aivan muuten vain.

Liikkumattomuus on kansantaloutemme isoja lähitulevaisuuden riskejä. Monilla lapsillakin liikkuminen jää nykypäivänä turhan vähäiseksi. Irti Maasta haluaa tuoda ongelmaan innostavia ratkaisuja.

– Tämä on hauskanpitoa, jonka lomassa tulee liikuttua huomattavankin paljon. Kiipeileminen tarjoaa myös lapsille ja vanhemmille uudenlaisia mahdollisuuksia viettää aikaa yhdessä, kuvaa Mattila.

Mahdollisuus verkkomaksamiseen välttämätön

Mattilalle oli alusta alkaen selvää, että kiipeilyajat ja muut palvelut tulee voida maksaa myös verkossa.

– Myymme rajoitettua kapasiteettia, joten meille on merkityksellistä saada ihmiset sitoutumaan ostamaansa tuotteeseen jo ennakkoon, kertoo Mattila.

Checkoutin asiakkaaksi yritys tuli suosituksen perässä. Kun palvelu perehdyttäessä oli vakuuttava, kustannukset kilpailukykyiset ja verkkokauppa-alustaan löytyi valmiit integraatiot, päätös oli selvä.

– Checkout tarjoaa todella kattavat maksutavat. Mainiota on, että uudet maksutavat saa käyttöönsä hyvin vaivattomasti. Kauppiaan Extranetissä puolestaan hoituvat kätevästi peruutusten maksunpalautukset.

Maksamisen tulee olla asiakkaalle helppoa

– On tärkeää tarjota juuri ne maksutavat, joita asiakkaat haluavat käyttää. Esimerkiksi uudet mobiilimaksut ovat meidän asiakkaillemme loistava juttu. Kun Checkout huolehtii maksunvälityksestä, voimme itse keskittyä rahaliikenteen sijaan asiakkaiden kohtaamiseen, korostaa Mattila.

Irti Maastan asiakkaiden eniten suosimat maksutavat vaihtelevat hieman kiipeilypuistojen välillä. Kun kohde on pienempi, isompi osa heistä haluaa varata ajan etukäteen ja maksaa verkossa.

Checkoutia Mattila suosittelee lämpimästi kaikille verkkokauppiaille.

– Palvelutarjoamasta löytyy jokaiselle sopiva ratkaisu. Palvelu on myös äärimmäisen yksinkertainen kenen tahansa ottaa käyttöön, ja asiakaspalvelu on ollut erinomaista.

Konseptien kehittämistä ja kasvua

Sisätilojen vapaa-ajantoimija on kuulunut viileän kesän voittajiin. Kesällä ihmisten suunnittelujänne tosin on lyhyempi, ja päätökset ajanviettotavasta jätetään päivän sään varaan. Palaute Irti Maastan uusista kiipeilykesäleireistä on myös ollut valtavan positiivista, Mattila iloitsee.

Tulevaisuudentavoitteita yrityksellä on monia.

– Yhtenä tavoitteenamme on olla jatkossakin hyvä työnantaja. Meillä on töissä loistavaa nuorta väkeä, jolle on luontevaa antaa vastuuta.

Irti Maasta kehittää jatkuvasti konseptejaan ja hakee liiketoiminnalleen kasvua.

– Suunnitelmissa on käynnistää kolmas puistomme Porissa loppuvuodesta. Pidemmällä aikavälillä tavoitteenamme on avata Suomessa 10 kohdetta. Toiminnan laajentaminen Baltiaan ja Pohjoismaihin kiinnostaa myös, sanoo Mattila.

 

irti-maasta.png 

 

Tutustu myös muihin asiakastarinoihimme!