Uudistunut Collector vastaa kauppiaiden huutoon

Jos myyt kaupassasi vaikkapa elektroniikkaa, huonekaluja tai muita arvokkaita tuotteita, olet varmasti ehtinyt toivoa, että niiden ostaminen olisi joustavampaa myös asiakkaiden suosimilla laskulla tai osamaksulla.

Collector Bank vastaa tähän huutoon Suomessa ensimmäisten joukossa: Collectorin luottoraja on noussut sekä lasku- että osamaksutavoissa 2000 eurosta 5000 euroon. Collectorin valtteja on lisäksi poikkeuksellinen, jopa 60 päivän koroton laskun takaisinmaksuaika, jonka jälkeen asiakas voi vielä päättää, haluaako maksaa kerralla vai sittenkin osissa. 

Kuluttajien ostotapa muuttunut

Korkeammat luottorajat vauhdittavat asiakkaiden ostopäätöksiä ja näkyvät siten suoraan kauppiaan myynnissä.

Suomen Collector Bankin maksuratkaisuista vastaava johtaja, Petri Koskinen, painottaa asiakkaiden haluavan entistä useammin maksaa juuri laskulla tai osamaksulla. Myös ostotapa on muuttunut selvästi viime vuosina. Asiakkaat tilaavat nykyään monesti kerralla paljon tuotteita, kuten eri kokoja samasta vaatteesta, ja valitsevat vasta tuotteet saatuaan, mitkä niistä pitävät ja maksavat. 

– On nähtävissä, että luottokatot ovat yleisestikin kasvussa. Kehitys kertoo paitsi tarpeeseen vastaamisesta, myös rahan määrän lisääntymisestä markkinoilla ja riskikartoitusten pohjana olevan kuluttajatiedon vahvistumisesta, taustoittaa Koskinen.

Turvallista kaupantekoa

Checkout-kauppias voi nauttia korkeampien luottorajojen eduista turvallisin mielin. Automatiikka petosten estämiseksi on merkittävästi parantunut, eikä luottoriski muutoinkaan jää kauppiaan kannettavaksi. Pieni valppaus ei kuitenkaan ole haitaksi, jotta mahdolliset petosyritykset eivät turhaan pääse himmentämään mainetta.

Kannattaa muistaa, että suurista luottohakemuksista kaikki eivät tule hyväksytyksi. Luoton saaminen riippuu useista seikoista, ei vain luottotietojen kunnossaolosta.

Tavoitteena sujuva ostokokemus myös yrityksille

Yritykset haluavat tänä päivänä ostaa verkossa yhtä vaivattomasti ja sujuvasti kuin kuluttajat. Ostokokemuksen pitää olla saumaton myös yrityksen hankintoja tekevälle. Verkkokauppiaalle yrityspuolen myynnin lisääminen on volyymien takia merkittävä tilaisuus oman liiketoiminnan kasvattamiseen.

– Tähän tarpeeseen vastaavat Collectorin yrityslasku, yritysosamaksu ja muut yrityksille suunnatut maksu- ja rahoitusratkaisumme, kertoo Koskinen.

Collector palvelee yrityksiä muutenkin monipuolisesti. Saman katon alta saa esimerkiksi ratkaisuja osto- ja myyntilaskujen rahoitukseen sekä lyhytaikaisia yrityslainoja.

Uuden rakentamisen tahto

Koskinen kiittelee Collectorin ja Checkoutin pitkäaikaista hyvää yhteistyötä.

– Meille on tärkeää, että Checkout haluaa olla ensimmäisenä lanseeraamassa uusia palveluita. Innovointi ja tahto rakentaa uutta kohtaavat ajatusmaailmoissamme. Checkoutin etu on myös iso olemassa oleva asiakaskunta, jolle palveluitamme on helppo tuoda.

Collector pähkinänkuoressa

  • Joustavat maksuratkaisut kauppiaille sekä verkkoon että myymälään, yksityisille että yrityksille.
  • Yrityksille lisäksi monipuolisia rahoitusvaihtoehtoja.
  • Pörssilistattu, voimakkaassa kasvussa oleva yritys, jolla on pankkitoimilupa.


Jos Collector on jo käytössä kaupassasi, korkeammat luottorajat ovat tulleet sinulle automaattisesti voimaan. Collectorin kuluttajamaksutavat kuuluvat Laajapakettiimme jatkossa ilman erillistä 2 % lisäprovisiota maksutapahtumasta. 

Collectorin Petri Koskinen

Collector Bankin Petri Koskinen tietää asiakkaiden haluavan maksaa entistä useammin laskulla tai osamaksulla.

 

Eikö maksutapavalikoimassasi ole vielä Collectoria? Saat aktivoitua sen helposti kauppiaan Extranetistä.

Lue lisää Collectorin maksutavoista: collector.fi

 

(Artikkeli julkaistu 2.3.2017, muokattu 18.9.2018)