Webinaarit verkkokauppiaille

Maksuttomista webinaaritallenteistamme saat asiantuntijoiden vinkit verkkokaupan perustamiseen, maksutapoihin, markkinointiin ja logistiikkaan. Nyt jo yli 6 tuntia materiaalia!

Helposti alkuun: esittelyssä verkkokauppa-alustat

Verkkokaupan perustamisen ei tarvitse olla kuukausien projekti. Nykyaikaisten ja helppokäyttöisten alustojen avulla se hoituu nopeasti. Verkkokauppa-alustoja käsittelevissä webinaareissamme käymme läpi kaupan perustamisen vaiheet, alustojen ominaisuudet sekä kauppiaalta vaaditun osaamisen.

MyCashflow-webinaarin asiantuntijana on Ismo Ruotsalainen, Shopify-webinaarin asiantuntijana Teemu Tolonen, ja Vilkas Now -webinaarin asiantuntijana Markku Korkiakoski.

Katso tallenteet
voittava verkkokauppa kiitos

Näin onnistut verkkokaupan markkinoinnissa

Markkinointi on verkkokaupan kulmakivi, jonka avulla oikea kohderyhmä löytää kauppasi. Huippusuositussa markkinointiwebinaarissa asiantuntijavieraamme käyvät läpi markkinointikanavat ja -sisällöt, markkinointiin tarvittavat panostukset, markkinoinnin seurannan sekä sen, miten markkinoinnissa pääsee alkuun.

Markkinointiwebinaarin asiantuntijapuhujina ovat Matti Kojo Arvo Partnersilta ja Tatu Kuivalahti Custobarilta.

Katso tallenteet
neuromarkkinointi verkkokaupassa

Esittelyssä verkkomaksaminen

Mitä maksutapoja verkkokaupassa kannattaa tarjota? Miten yhdistän maksutavat verkkokauppaani? Mitä ominaisuuksia Checkout-verkkomaksupalvelussa on? Verkkomaksamista käsittelevässä webinaarissamme asiantuntijamme Merlin Hallman esittelee Checkoutin ominaisuudet ja verkkomaksamisen trendit.

Katso tallenteet
korttimaksaminen-turvallisuus

Verkkokauppiaan parhaat logistiikkavinkit

Sujuva logistiikka on verkkokaupan elinehto. Logistiikkawebinaarissa asiantuntijavieraamme käyvät läpi, mitä verkkokauppiaan tulee huomioida logistiikassa, mitä kuluttajat odottavat toimituksilta ja millaisia ratkaisuja Matkahuolto tarjoaa verkkokauppiaille. Asiantuntijoina ovat Kati Nevalainen ja Jukka-Pekka Pirvola Matkahuollolta.

Katso tallenteet
logistiikkavinkit-original

Haluan katsoa webinaaritallenteet

Katso kaikki webinaaritallenteet täyttämällä tietosi lomakkeelle.