Checkout siirtyy Netsin omistukseen – asiakkaidemme palvelut säilyvät ennallaan

5. tammikuuta 2021

OP myy Checkout Finland Oy:n koko osakekannan Nets-konsernin omistamalle Paytrailille. Kaupan mukana siirtyy myös Checkoutiin kuuluva OP Kassa. Toteutuakseen suunnitelma vaatii Finanssivalvonnan hyväksynnän, jonka arvioidaan vievän noin 60 työpäivää.

Nets on johtava maksuratkaisujen toimittaja Pohjoismaissa. OP:n ja Netsin yhteistyöllä on pitkä historia, ja kauppiaspalvelut saavat Netsistä hyvän alustan toiminnan kehittämiselle.

Kaupalla ei ole vaikutuksia Checkoutin tai OP Kassan asiakkaiden palveluihin tai niiden jatkuvuuteen. Kaikki sopimukset jatkuvat nykyisenmuotoisina eikä niiden sisältöön tai hinnoitteluun tule muutoksia. Muutos ei edellytä asiakkailtamme toimenpiteitä eikä siitä synny lisäkustannuksia.

Osana muutosta asiakkuudet ja asiakastiedot siirtyvät Netsille. Tiedot siirtyvät osana kokonaisuutta, ja molemmat osapuolet varmistavat, että tietoja käsitellään voimassa olevan lainsäädännön ja tietosuoja-asetuksen mukaisesti myös jatkossa.

Mahdollisissa kysymyksissä pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@checkout.fi tai puh. 0800 552 010.